Kakaoflis

Da jeg læste, at kakaoflis skulle kunne holde dræbersnegle væk, fordi det indeholder stoffer, som er giftige for sneglene, tænkte jeg straks, at det skulle prøves af. Derfor har jeg nu fået kakaoflis hjem og jeg har tænkt mig at lægge det rundt om alle mine bede, som en sneglebarriere. Jeg er meget spændt på at se, om det virker.

Når kakaoflisen får vand, udløses en naturlig "lim", som er i skallerne, så de danner en fast skorpe. Denne skorpe er med til at holde på fugtigheden i jorden.

Da kakaoskallerne er et 100% biologisk materiale nedbrydes de langsomt og virker på denne måde også jordforbedrende og afgiver næring til jorden.

Kakaoflisen hæmmer ukrudtsvækst og har isolerende effekt, så det kan også bruges til vinterdækning af sarte planter.

Jeg sælger også af kakaoflisen, så du har mulighed for at prøve det af i hjemme i din egen have. En pose med 50 liter koster 80 kr.

OBS! Vigtigt for hundeejere

Kakaoflis indeholder et stof, som er giftigt for hunde. Hvis du har hund skal du derfor bruge produktet med omtanke og holde øje med, at din hund ikke spiser af det. Kakaoskallerne skulle efter sigende smage bittert og derfor ikke være særligt attraktivt at spise, men det kan udgøre en risiko for især hvalpe, som jo har det med at smage på alt.