Genbrug

Jeg er nærmest dagligt vidne til ressourcespild på forskellige måder og efter en tur på genbrugspladsen er jeg næsten helt deprimeret over alle de gode og fuldt brugbare ting, som folk bare smider ud. Derfor vil jeg gerne slå et slag for genbrug.

Jeg potter i videst muligt omfang alle mine planter i genbrugspotter og derfor er jeg altid interesseret i at modtage platikurtepotter. Jeg betaler ikke penge for potterne, men giver planter eller frø i bytte.

I min butik kunne jeg også godt tænke mig at have genbrugs haveting, så ligger du inde med velholdte og brugbare haveting, som du ikke længere selv vil have, så kom forbi med dem og byt til planter, frø eller evt. andre haveting.

Havegenbrug

Jeg vil gerne have havegenbrugsting i min butik. Hvis du ligger inde med velholdte brugbare haveting, som du ikke længere selv skal bruge, så kontakt mig og få byttet dine haveting til frø, planter eller evt. andre haveting.

Plastikurtepotter søges

Plastikurte-potter søges

Ligger du inde med plastikurtepotter fra udplantningsplanter og lign., så smid dem ikke ud. Jeg mangler plastikurtepotter til at potte planter i og giver frø eller planter i bytte for potterne. Det er især de mindre potter, jeg mangler, men alle størrelser modtages. Kontakt mig, hvis du har potter, du vil af med.